neděle 25. března 2012

Hra na jednu branku

V KPII v 10. Kole  Rapid D - Polička D  - 7.5 : 0,5
S outsajdrem soutěže jsme se příliš nezapotili. Zajímavá partie byla na 1. desce, kde jejich šachově "silná" dáma Kristýna Stodolová nepříjemně zatápěla v Aljechinově obraně naší jedničce. Radim to nakonec po velkém boji zvládl. Dlouho po poledni v letním čase  hosté hráli poslední partii o čestný bod na 7. šachovnici, kde jejich hráč po přestřelce ve velké časové tísni Jirky Ryznera měl elementárně vyhranou věžovou koncovku, ale nenašel ani jednu z několika cest k výhře a náš "váhavý střelec", "časovkářský kaskadér" Jirka nakonec vydřel půlbod. Ale byla to podívaná jen pro silné nervy. Pěkně si zaútočil Zdeněk na 3. v partii s řadou chyb a soupeře zmatil. Ostatní partie jsem už tolik nesledoval.
Dostali jsme se na 3. místo tabulky lepším skore a pokud nezaváháme v Poličce v posledním kole, tak tam zůstaneme.
Stodolová - Vávra
Bohemia v Hlinsku nezaváhala (6:2)  a zůstala na 1. místě. O postup se tedy bude hrát v posledním kole 22.4. mezi 2222 Polabinami D a Bohemií.  Té stačí remíza k postupu.

_____________________________________________________________________________
Ve II. lize AKIS (Rapid B) zabodoval 4.5:3.5 s Pandou Rychnov a definitivně unikl z pásma sestupu, dokonce se dostal i před 2222 Polabiny C, které dostaly příděl 2.5 : 5.5 od postupujícího družstva do 1. ligy Třebíče A. 

Žádné komentáře:

Okomentovat